+31 (0)475 249 911 info@mobimall.nl

Laat niets aan het toeval over. Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. De nieuwe Audi Q5.

Hij brengt veel teweeg.

In elk detail van de nieuwe Audi Q5 is het karakteristieke Q-design zichtbaar, dat staat voor dynamiek en onafhankelijkheid. Zie de markante motorkap en de aflopende daklijn, de op de schouderlijn geplaatste buitenspiegels en de smalle raampartij.

In een oogopslag.

Met de optionele Audi virtual cockpit is voorsprong letterlijk zichtbaar. Het volledig digitale instrumentenpaneel bestaat uit een hoge resolutie 12,3-inch display. Dit toont alle voor de bestuurder relevante informatie, van de snelheid via navigatiekaarten tot aan communicatiemeldingen. Daarbij kiest u zelf welke informatie u ziet en in welke vorm. Het grote, slanke 8,3-inch kleurendisplay van de optionele MMI navigatie plus geeft overzichtelijke en eenvoudig te doorgronden menu’s weer.

Geeft de ruimte.

De Audi Q5 weet te overtuigen met zijn ruime interieur en handige opbergmogelijkheden. Door de achterbankleuningen vanuit de bagageruimte neer te klappen, wordt het bagagevolume 1.550 liter. Naar wens vereenvoudigt de achterklep met virtual pedal het inladen. Als u even geen handen vrij heeft, opent u de achterklep met een voetbeweging onder de achterbumper. Dat is nog eens gebruiksgemak.

BRON: www.audi.nl