+31 (0)475 249 911 info@mobimall.nl

Als we praten over een wolf in schaapskleren dan is het wel de Audi RS6. Praktisch, ruim, prachtig afgewerkt, klaar voor het dagelijkse gebruik! Je rijdt er zo makkelijk en comfortabel in dat je zwijmt in de weldaad van rust en souplesse die deze RS6 biedt. De prachtige diepe monotone roffel is heel lichtjes aanwezig op de achtergrond. De verrassing is echter niet ver weg, de geringste aanraking met het gaspedaal levert meteen respons. Je bent zelf dirigent van het geluid dat deze auto en de daarbij behorende verbluffende prestaties produceert. Een lichte druk op het pedaal is fantastisch, een stevige druk is echter zo indrukwekkend, dat je stiekem een glimlach krijgt die geen verdere uitleg nodig heeft. Want deze praktische stationwagon is in werkelijkheid een SUPERCAR ! Want in het rijtje van de Porsches, Ferrari’s, Lamborgini’s……Hoort ook deze Audi RS6. Maar liefst 606 PK en 750 Nm worden over 4 wielen overgebracht naar het asfalt. De prestaties zijn dan ook van het hoogste niveau; de sprint van 0 – 100 km/h wordt in slechts 3,7 afgelegd en de topsnelheid van deze Audi RS6 Performance overstijgt de 300 km/h !!!