+31 (0)475 249 911 info@mobimall.nl

Nooit eerder is er met zo veel passie en beleving een volledig elektrisch aangedreven automobiel op de markt gebracht. Waar nog maar enkele jaren geleden vraagtekens bij prestaties, beleving en actieradius werden gezet, heeft Audi met de E-tron GT alle vooroordelen weggenomen. Een praktische actieradius van 450 km, enorme prestaties (slechts 4,2 sec duurt een sprint naar 100 km/u), en een design dat enkel door een waar kunstenaar ten tonele kan worden gebracht. Maar er is nog veel meer. State of the art technologie in veiligheidssystemen, aandrijving, multimedia. Deze Audi E-tron GT is een opsomming van superlatieven. Maar buiten dat deze Audi E-tron GT een waar stuk kunst op wielen is, mag hij ook zeer praktisch en ruim genoemd worden. Mobimall heeft als één van de eerste auto-bedrijven deze prachtige E-tron GT in haar showroom staan.