+31 (0)475 249 911 info@mobimall.nl

Hedendaagse economische ontwikkelingen, zoals negatieve rente, zorgen ervoor dat mensen steeds inventiever worden en een manier zoeken om hun geld te beleggen. Porsche doet het hier heel goed in. Want de vraag naar de Porsche 911 is zo groot dat deze het aanbod ruim voorbij gaat. Met als gevolg dat prijzen, afhankelijk van het type, stabiel blijven of zelfs stijgen. Mobimall adviseert zijn klanten hierin. Een synergie tussen beleven, emotie en investeren is het gevolg en dat is uniek!

De rijke historie van Porsche is er een die bij velen tot de verbeelding spreekt. Daarbij is de Porsche wellicht de meest betrouwbare én gebruiksvriendelijke exclusieve sportauto. De passie die hieruit vloeit is er één die velen met elkaar delen. Hoe mooi is het om de investering in een Porsche te beleven.