+31 (0)475 249 911 info@mobimall.nl

Een sportauto voor 4 personen die tegelijkertijd top prestaties kan leveren, praktisch én comfortabel is! Is dat wel mogelijk? Het antwoord is snel gegeven: JA !. Porsche heeft met de Panamera een synergie gecreëerd van Sportiviteit, praktisch gebruik en veiligheid waardoor alles dat een veeleisend autoliefhebber in één pakket is gecombineerd.

Porsche staat bekend om zijn baanbrekende techniek en dat is bij de Panamera in de ruimste zin van het woord dan ook toegepast. Daarbij ook denkend aan de strengste veiligheids- en milieu-eisen die heden ten dage gelden. Zo leveren de motoren waanzinnige vermogens i.c.m. de hybride systemen waardoor de uitstoot tot een minimum beperkt wordt. Allerlei actieve systemen zorgen voor veiligheid en comfort. Denk hierbij aan het Porsche Active Suspension Management (PASM) en Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport) zorgen ervoor dat schokdempers strakker worden afgesteld en het insturen in bochten directer verloopt.

Wat comfort beterft is alles op de bestuurdersstoel gericht en op uw volgende doelen en hoe u deze zo sportief mogelijk bereikt. Achterin heerst ondertussen serene rust. Dankzij de royale ruimte voor gezin, vrienden of collega’s. En daarachter? Een grote bagageruimte onder de wijd openende achterklep. Dankzij de neerklapbare rugleuningen van de achterstoelen kunnen ook grotere voorwerpen worden vervoerd. Misschien atypisch voor een sportwagen, maar typisch voor de Panamera.

De Panamera is absoluut een Porsche die laat beleven! Een Porsche die zich thuis voelt in meerdere werelden; of het nu sportiviteit, comfort of praktisch gebruik is.