+31 (0)475 249 911 info@mobimall.nl

Audi A4

Avant 4.2 FSI RS4 450 PK Quattro 20" LMV, Daytonagrijs

Alles over deze personenauto

Over de Audi A4

Kilometerstand 92.400 km
Bouwjaar 2014
Kleur grijs
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Stationwagon
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 02 juli 2020
BTW/Marge marge
Kenteken JL-211-H

Deze schitterendeA4 AVANT RS4 8 cilinder met 450 Pk komt binnen in de kleur Daytona Grijs. Dit wordt een toekomstige klassieker. Oorspronkelijke catalogusprijs € 134.000,-

Auto wordt afgeleverd met 4 nieuwe zomerbanden.

Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Audi A4 Avant hun reputatie hebben gevestigd. Met de S-Line styling trekt u op een positieve manier de aandacht. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht.

Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem met harde schijf brengt u snel waar u moet zijn. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze Audi is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A4 Avant samen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Wilt u meer weten over deze bijzondere sportwagen? Neem dan nu contact op met onze verkoopadviseurs.

Mobimall / PORDON is ontstaan uit passie voor auto’s en liefde voor het vak. Wij zijn bij uitstek dé specialist voor de merken: Audi, Porsche, Mercedes en Volkswagen.
Uiteraard leveren wij alle merken auto's. Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen en geven u altijd onafhankelijk het beste advies.
Mobimall / PORDON dé mobiliteitswinkel waar de klant centraal staat !

Technisch

Aantal versnellingen 7
Vermogen 451 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4163cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 1.770 kg
Wielbasis 281 cm
Lengte 472 cm
Breedte 185 cm
Hoogte 143 cm

Opties

Veiligheid
Vermoeidheids herkenning Bandenspanningscontrolesysteem Alarmsysteem Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag passagier Anti Blokkeer Systeem Anti doorSlip Regeling Elektronisch Stabiliteits Programma Hill hold functie Airbag bestuurder
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Radio cd speler Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Audio-navigatie full map Audio-navigatie full map + hard disk
Interieur
Elektrische ramen voor en achter Binnenspiegel automatisch dimmend Armsteun achter Airco separaat achter Aluminium interieur afwerking Sportstoelen Cruise control Regensensor Armsteun voor Boordcomputer Elektrisch verstelbare voorstoel(en) Achterbank neerklapbaar Bagage-scheidingsnet Lederen/alcantara bekleding Airco (automatisch) Carbonafwerking interieur Lederen bekleding Lederen stuurwiel Lendesteunen (verstelbaar)
Exterieur
Dakrails Ruitensproeiers verwarmbaar Dakspoiler Metaalkleur mistlampen voor 20" Lichtmetalen velgen koplampreiniging Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Extra getint glas Sportonderstel Parkeersensor achter Dimlichten automatisch Elektronische remkrachtverdeling bi-xenon koplampen Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Overige
S Line exterieur
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelG
Verbruik (gemiddeld) 10.7 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 8.5 liter per 100km
CO2 uitstoot 249 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Mobimall
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)475 249 911
NL
Totaal € 47.440
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 47.440