Professionele autocleaning

[dropcaps]W[/dropcaps]ij hebben de specialist in huis om uw auto weer in nieuwstaat te brengen. Ook als u zelf uw kostbare bezit wenst te onderhouden met de juiste poetsproducten, bent u bij ons aan het goede adres.

De lak van uw auto is net zo gevoelig als uw eigen huid, net zo kwetsbaar ook. Warmte, kou, regen en niet te vergeten de zon leiden vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breuken in het lakoppervlak. De lak verliest uiteindelijk zijn glans en er ontstaan ontelbaar veel oneffenheden en minuscule krasjes. Deze krasjes worden zeer goed zichtbaar wanneer de zon op de lak weerkaatst. Ook het gebruik van onjuiste producten, het verkeerd toepassen van producten of veelvuldig gebruik maken van de wasstraat kunnen zorgen voor een ongezonde laklaag.

Wij bieden u een divers gamma aan professionele producten en kunnen u voorzien van advies en uitleg over de toepassing. Zo houdt u zelf uw auto ten alle tijden in showroomstaat en geniet u er des te meer van!

ONZE KERNWAARDEN

[list style=”checkboxes”][list_item]Gastheerschap[/list_item][list_item]Gedrevenheid[/list_item][list_item]Klantgericht[/list_item][list_item]Helder en transparant[/list_item][list_item]Open en eerlijk[/list_item][list_item]Verantwoordelijkheid[/list_item][list_item]Betrouwbaar[/list_item][list_item]Perfectie[/list_item][list_item]Onderscheidend[/list_item][/list]

Neem een kijkje [bolded]in onze werkplaats[/bolded]

Back to top