+31 (0)475 249 911 info@mobimall.nl

Sinds de eerste lijnen op papier werden gezet zijn dezelfde lijnen nog steeds lijdend in de nieuwe modellen. Dat maakt de Porsche 911 dan ook een begrip, een icoon, in de wereld van de auto’s. Men houdt vast aan zijn roots. De techniek is qua opzet van de motor en de plaatsing er van onveranderd gebleven. Maar de techniek heeft wel een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dat maakt dat de Porsche 911 door de jaren heen een (super)sportauto is geworden die de belichaming is van superieure techniek met een synergie van topprestaties, beleving en praktisch gebruik. Men trekt deze auto aan als een jas die altijd past en men voelt er zich er meteen in thuis.

Dat maakt dat deze Porsche 911 geliefd is onder velen. Liefhebbers investeren graag in de Porsche 911 omdat hun investering een waardevaste is en tevens veel plezier en beleving geeft. Bij Mobimall helpen we u met het maken van de goede keuze en begeleiden we het hele traject. Want een bijzondere auto verdient een bijzondere beleving.

Deze Porsche 992 is de laatste ontwikkeling van dit moment en is onmiskenbaar een Porsche 911