+31 (0)475 249 911 info@mobimall.nl

GTS staat letterlijk voor Gran Turismo Sport.

De oorsprong van een Gran Turismo of GT is een (sport)auto die geschikt is om lange afstanden met hoge snelheid af te leggen. In de racewereld wordt de term GT ook gebruikt om aan te geven dat de auto van een productie-versie is afgeleid.

Maar met een GTS worden de messen nog iets scherper geslepen. De S staat namelijk voor Sport en nog meer sportiviteit betekent dan men te maken heeft met een topsporter. Denk hierbij aan meer vermogen, strakkere afgeveerde wielophanging, directer stuurgedrag, speciaal uitlaatsysteem, sneller schakelgedrag,  exotische materialen. Alles om de auto net dat extra te geven. Met een GTS heeft u dus altijd iets extra’s.

Mobimall heeft mooie collectie aan auto’s met de aanduiding GT & GTS